中国画在线

QQ登录

只需一步,快速开始

搜索
热搜: 齐辛民 秋萍

You Rase Me Up 《你使我挺胸奋起》

[这个贴子最后由翰海飘墨香在 2005/09/22 11:53pm 第 2 次编辑]

YOU RASE ME UP《你使我挺胸奋起》
When I am down and, oh my soul, so weary
当我低沉沮丧时,哦,心灵如此的疲惫不堪,
When troubles come and my heart burdened be
当诸多困扰袭来时,我心沉如铅,
Then, I am still and wait here in the silence,
这时,我依然在那儿默默无言地等待着,
Until you come and sit a while with me.
一直等待你的到来,陪着我稍坐片刻。
You raise me up, so I can stand on mountains
你使我挺胸奋起,可攀立于众山之颠;
You raise me up, to walk on stormy seas;
你使我挺胸奋起,闲庭散步于惊滔骇浪;
I am strong, when I am on your shoulders;
我感到坚强无比,只要我依靠在你的肩头;
You raise me up... To more than I can be.
你使我挺胸奋起……超出我所能料及。
You raise me up, so I can stand on mountains
You raise me up, to walk on stormy seas;
I am strong, when I am on your shoulders;
You raise me up... To more than I can be.
There is no life - no life without its hunger;
没有生命─没有生命无不充满渴望;
Each restless heart beats so imperfectly;
每一次心的悸动竟如此地失律;
But when you come and I am filled with wonder,
然而,只要你来临,我就充满了美妙的奇幻,
Sometimes, I think l glimpse eternity.
有时,我甚至以为窥见了永恒之国。
You raise me up, so I can stand on mountains;
And I am strong, when I am on your shoulders;
You raise me up... To more than Icon be.
[ra]http://www.xinlv.net/smy/4/you%20raise%20me%20up.MP3[/ra]

非常得喜欢!我连听几遍。

还有这幅图片,特别喜欢这意境。

下面引用由蓝沙2005/10/18 10:00pm 发表的内容:
还有这幅图片,特别喜欢这意境。

这是我最喜欢的图片之一:)

下面引用由翰海飘墨香2005/10/19 04:39am 发表的内容:
这是我最喜欢的图片之一:)
呵呵,难得和兄长有这份共同喜好。
很久不见你了,过的好吗?

下面引用由蓝沙2005/10/23 08:26pm 发表的内容:
呵呵,难得和兄长有这份共同喜好。
很久不见你了,过的好吗?
还好。问候大家好,秋萍姐姐好,都好久不见了:)

下面引用由翰海飘墨香2005/10/23 08:39pm 发表的内容:
还好。问候大家好,秋萍姐姐好,都好久不见了:)
翰海,你还在北京吗?你的电话怎么不通?信息也不回?

继续听

恩,继续听^……

每次倾听,都有一种新的,向往

北京德深源远文化传媒有限公司 版权所有 京ICP备19055215号-2
联系信箱:qpgzsh@163.com 联系QQ:745826460
联系电话:13466526077,010-52100898

返回顶部